SAPPORO RAMEN SORA

SAPPORO RAMEN SORA Snel en lekker!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 64 reviews
9 Oct 2021 at 21:20 Bakje was gescheurd in de tas dus de helft vd soep was helaas weg…
23 Jul 2021 at 14:51 Hi, I love your ramen, as one of my favorites in Amsterdam. It was the first time ordered at home, but I think due to the Thuisbezorgd service, will be the last you have to fix something with them, because I waited 2 hours an half. See you in store
2 Jul 2021 at 16:51 De beloofde 35 minuten werden er 55. Via tracker was zichtbaar dat de bestelling nog niet klaar was. Verder prima, aan de dure kant.
26 Jun 2021 at 21:30 Absolutely the best ramen in town!
13 Jun 2021 at 15:57 Beste ramen!!
24 May 2021 at 21:06 Bezorger was erg nat en hij was kwijt. We hopen dat ie niet nog steeds rondzwerft hier.
2 May 2021 at 19:33 Awesome and delicious
30 Apr 2021 at 0:21 We’re visiting from NYC and craved ramen. We decided to order it from Sapporo given the positive reviews on Google, Yelp and TripAdvisor. It was surprisingly really GOOD! Loved how well the noodle quality held up during the takeout timeline.
29 Apr 2021 at 19:25 Bezorger was er supersnel en belde op toen bel het niet deed, sympathiek & snel. Eten viel tegen was niet echt warm en de noedels waren absoluut niet vers. Viel tegen, zeker voor de prijs en stijl die ons deed vermoeden echt Japans te kunnen gaan eten
29 Apr 2021 at 6:53 Eten is altijd goed. Bezorging van thuisbezorgd echt verschrikkelijk. 40 minuten laten bezorgd dan aangegeven specifieke tijd! De zoveelste keer thuisbezorgd!